Arnøy IL

Arnøy IL har gjennom mange tiår vært Arnøyas idrettslag med aktiviteter for barn og voksne både sommer og vinter. Laget har bestemt seg for å opphøre, og aktivitetene videreføres av bygdelaget. En del formaliteter gjenstår, men arbeidet er i gang.

Svømmehallen

Vinterstid er svømmetid for barn og voksne i bassenget på Arnøyhamn skole. Svømmehallen er et populært tilbud når vinteren setter inn. Familiesvømming hver fredag mellom 18 og 19.30

Arnøyrennet

Hvert år når forholdene ligger til rette, arrangeres Arnøyrennet på påskeaften. Arnøyrennet er et ca. 1 mil langt skirenn i klassisk stil, som går fra Arnøyhamn grendehus. Løypa går innover Grunnfjorddalen til en «suppestasjon», og returnerer til Grendehuset hvor det serveres middag for deltakere og tilskuere. Det er ingen aldersgrense for deltakerne på den lange løypa, men for å få godkjent løpet, må deltakeren gå selv hele veien. Det deles ut premier etter at alle har kommet i mål. Det deles og ut statuetter til deltakere som har gått 5 – 10 – 15 – 20 – 25 – osv år. Etter starten på Arnøyrennet, arrangeres det et barneskirenn for de minste. Alle som deltar på barneskirettet får diplom for deltakelse.

Hvor mange ganger har du gått arnøyrennet? Klikk HER Oppdatert for 2024

Skal du ha medalje neste gang? Se lista HER

Fotballhistorie

Kurt har sendt oss en historisk oversikt over seniorfotballen i klubben. Den kan du lese her (pdf-format)